Serdecznie zapraszam wszystkich miłośników gier piłkarski.
Już w sobotę o godzinie 9.00 rusza gra pt. Football Legend.
Adres strony to http://footballlegend.xaa.pl/
Serdecznie zapraszam wszystkich miłośników gier piłkarski.
Już w sobotę o godzinie 9.00 rusza gra pt. Football Legend.
Adres strony to http://footballlegend.xaa.pl/
hmm
Zapowiedź i nic ciekawego na stronie ma ? kiepsko to wygląda i nie zachęca aby odwiedzić grę w sobotę.
Druga sprawa to serwer xaa.pl, który zabrania trzymania gier na hostingu.
Moja rada - wrzuć coś na stronę (do soboty) aby było widać coś
Zaplanuj swoją spontaniczność![]()
Moje propozycje:
1. Zmień hosting i czytaj regulamin tego hostingu zapraszam do tematu Domena i Hosting za SMS
2. Popracuj nad wyglądem
3. U mnie są znaczki jak np.4. Zmień skrypt forum z phpBB na MyBBZarejestrowanych Pilkarzy
S�2 online /
18 zarejestrowanych
5. Daj wiencej działów na forum
A ile poświęciłeś czasu tej grze ?![]()
Norbi
Postaram się zrobić to co piszesz.
Nad wyglądem już pracuje.
A grze poświeciłem jakieś 2 tygodnie
Chyba mogę powiedzieć, że zrobiłbym lepszą grafikęAle do rzeczy. Czy to ma być kolejne FT? Ten temat dościga już nawet powili wszelkiego rodzaju strategie travinopodobne. Uważam jednak, że troszkę za mało poświęciłeś tej grze od czasu i serca
![]()
2 tygodnia i gra ? no tak na gotowcu, bez fabuły czysta zlepka funkcji
Owszem (grafika no pomijam, choć faktycznie nawet darmowe obrazki można sobie lepsze znaleźć w sieci) zbyt mało czasu na przygotowanie tej gry. Brak własnego pomysłu na "coś " nowego aby jakoś odświeżyć tematykę i pokazać, że się poświeciło czas na wykonanie.
Do tego serwer na xaa gdzie jest zabronione stawianie gier - więc brak chęci aby zapoznać się z regulaminem.
Zaplanuj swoją spontaniczność![]()
Ale reklamy to musieli umieścić... Jeśli w 2 tygodnie da się zrobić grę, to ja w 3 miesiące będę zdolny zbudować rakietę i polecieć na Księżyc, tak? Poza tym grafika to gniot, dosłownie chwila roboty...
Chwila? Ja tu widzę grafikę z jakiejś wersji race. Ale musisz się troszkę bardziej postarać. Rodkan, mogę z tobą? Dam Ci 4miesiące na budowę i lecimy![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki