+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: regulamin niedostosowany do realiów :)

Nov 2011

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TorchLight Zobacz posta
    gadanie....

a temat, który może i spełnia większość punktów jest akceptowany?
    mimo, że nie wszystko jest spełnione?

Prośba O Sponsoring Sieci Counter-Strike!
    Skoro widzisz, że jest to po co pytasz? Użytkownicy mają się stosować do regulaminu, a moderacja decyduje czy dany temat jest odpowiednio napisany, czy łamie regulamin na tyle poważnie, że świadczy to o:
    a) nie przeczytaniu go zupełnie
    b) umyślnej chęci zatajenia części informacji niezbędnych do zbudowania zaufania między sponsorowanym a sponsorem

Pogódź się wreszcie z tym, że regulamin jest i ludzie z tym żyją. Nie zaproponowałeś żadnych konkretnych zmian, zatem dalsza dyskusja wydaje mi się bez sensu, szczególnie, że zaakceptowany temat obala twój główny argument pt. "regulamin jest zbyt restrykcyjny - dział jest do wyrzucenia". EOT z mojej strony.
    Tworzę przeglądarkową grę o eksploracji kosmosu, zapraszam na Space Fleet Mania - blog developerski

Stworzyłem całkiem niezłą, darmową, opartą na silniku ChoiceScript, grę tekstową RPG wielokrotnego wyboru o nazwie Imprisoned (dostępna również na platformy iOS/Android)

MythThrazz

Awatar Migo

Domyślnie

Regulamin jest zasadą, nie można w pełni go restryktować w przypadku gdy każdy temat jest inaczej pisany. Jeżeli użytkownik nie pofatyguje sie do przeczytania regulaminu to jest temat będzie od razu widoczny pod tym względem. Każdy temat jest inny i każdy trzeba inaczej rozpatrzyć.

Pozdrawiam, miłego.

Migo

Jul 2011

Domyślnie

MythThrazz, nagle pojawił się jakiś gość i napisał w miarę sensowną prośbę o sponsoring

jak dla mnie to może być umyślne działanie administracji, żeby pokazać "że można" ale to tylko moje fantazje

nie rozumiem was, bo przed chwilą napociliście się po to, żeby pokazać JAK WAŻNY JEST dla was wiek i przecież nie macie zamiaru wspomagać dzieciaków, a tu temat bez podanego wieku i nikt się nie bulwersuje

pokazuję, że są równi i równiejsi jak w życiu

ale ok, nie marudzę już wam bo widzę, że ani to potrzebne ani produktywne
    Chętnie pomogę, pisz na GG: 36974269

masz długą nazwę gry i nie chcesz płacić za domenę?
    uruchom domenę TwojaNazwa.tk za darmo -> http://dot.tk

Awatar Migo

Domyślnie

Kolega znowu szuka podtekstów.

Pozdrawiam, miłego.

Migo

Jul 2011

Domyślnie

jaki jest podtekst w tym, że regulaminowo i w wypowiedziach wymagacie podania wieku i się czepiacie, że z dziećmi nie będziecie rozmawiać, po czym akceptujecie taki temat w dziale sponsoringu?

przecież to ja podkreślałem, że wiek nie powinien być wytyczną w regulaminie
    Chętnie pomogę, pisz na GG: 36974269

masz długą nazwę gry i nie chcesz płacić za domenę?
    uruchom domenę TwojaNazwa.tk za darmo -> http://dot.tk

Zasłużony Awatar Rodkan

Domyślnie

Wg. mnie to autor stworzył pozory osoby poważnej, napisał wg. mnie dobrze, jednak fakt, wiek powinien napisać.
    Forumowy Smerf
    Jestem chamski i arogancki. I jest mi z tym dobrze.
    Co nie znaczy że innym też.

Cytat Zamieszczone przez carnageon Zobacz posta
    Mityczny odsyłacz do wujka google i manuala. Postrach dzieci, administratorów Xnovy i Vallheru. Maszynka do gnojenia noobów.

Awatar Migo

Domyślnie

Pisanie samego wieku nic nie daje bo co z tego ze napisze ze mam 30 lat albo 40 jak i tak tego nie sprawdzicie, jest to rzecz której nie możemy sprawdzić musieli byśmy mieć skana dokumentu tożsamości.

Ja osobiście na ten punkt przymykam oko w chwili gdy autor zachowuje pozory osoby poważnej np. Przedstawi się własnym imieniem.
    Całe wyczyszczenie ma na celu uporządkowanie i usuniecie takich tematów jak:
    Dajcie 20 zł na serwer dam reklamę.

Sponsoring musi być poważny a im bardziej restrykcyjny regulamin tym poważniejsze będą tematy.

Pozdrawiam, miłego.

Migo

+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)