Zamknięty wątek
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Eredan - wspaniała karcianka mmo

Gajin
    Gość

Domyślnie Eredan - wspaniała karcianka mmo

Witam Serdecznie.

Chciałem polecić wszystkim wspaniałą, acz wciąż mało znaną(co niedługo powinno się zmienić), grę karcianą, która powinna przypaść do gustu wszystkim fanom tego typu gier, zarówno MTG jak i UR. Gra opiera się na walce losowo wybranych kart z 20 kartowego decku. Walka polega na wystawieniu 3 wybranych przez nas bohaterów którzy walczą z wybranym bohaterem przeciwnika w turach, używając do tego kart broni, zbroi, ataków, czarów i modyfikatorów. Bohaterowie uzyskują bonusy w zależności od tury w której są zagrani, typu przeciwnika z którym walczą, bądź też uztej broni itp. Gra cechuję się piękną szatą graficzną kart, w miarę nieskomplikowanymi zasadami, oraz szybką i ciekawą rozgrywką z niezliczoną ilością taktyk. Zdecydowanie warta polecenia. I jak to zwykle bywa, oto mój reflink: http://itcg.eredan.com/?parrain=1896032.

Jeśli macie jakieś pytania, to z chęcią na nie odpowiem, jeśli tylko moja skromna wiedza na to pozwoli

Pozdrawiam,
    Gajin

Nov 2011

Domyślnie

Polecam

Nov 2011

Domyślnie

Hmm... Sprawdzę...

Niezarejestrowany
    Gość

Domyślnie eredan

naprawde ciekawa gra polecam mój nick Rivenan pm me

Zamknięty wątek

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów

• Możesz zakładać nowe wątki
  • Możesz pisać wiadomości