Nie działa akceptowanie podań graczy w sojuszu,klika sie przyjmij i nic sie nie dzieje.
Nie działa akceptowanie podań graczy w sojuszu,klika sie przyjmij i nic sie nie dzieje.
silnik 5.4
po kliknieciu w przyjmij przechodzi w takie cos w linku game.php?page=alliance&mode=admin&edit=requests&ac tion=send&id=9
na końcu id gracza którego nie przyjeło.
Pochwal się kodem pliku odpowiedzialnego za sojusze, bo tak to możemy tylko wróżyć![]()
A jaka to dokladnie nazwa pliku ? bo jest wiele odpowiedzialnych za sojusz a nie mam pojecia który za przyjmowanie podan
po: 1. nic nie umiesz przepatrz sobie pliki NA LOGIKĘ CHŁOPIE !! NA LOGIKĘ!! LANGI + tpl + jak bd potrzebować to php (i od angielskiego jeszcze nikt nie umarł (nazwy plików ...)
po: 2. jest już wersja silnika 5.6 to weź sobie tamtą lub skopiuj sobie tylko kod z tamtego ...
xnovar5.4.rar\xNova\styles\theme\gow\templates\ali anza\alliance_admin_request.tpl
no czyzby to był ten plik no nieweim nieznam angielskiego więc ci nie powiem tylko skozystam z google tłumacza
request => prośba
alliance => to chyba sojusz
a admin => to chyba panel administratora sojuszu ....
wiem ze to jest chamskie ale bywa![]()
W sytuacji, w której możemy zapytać o wszystko, okazuje się, że nie ma o co zapytać!!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
szukasz gry viawww ? (http://www.es.cu.cc/)
TheSxW - The Shinov X Wakamane
no no podmieniłem ten plik z xnova 5.6 i dalej nie działa
sprawdziłem już chyba wszystko, problemem jest plik z language mojego tłumaczenia na 80%
juz poprawiam wiec jest dobrze temat do zamknięcia.
nie chcę pisać spamu ale warn się należy tobie gdyż piszesz post pod postem zamiast użyć opcji EDYTUJ !!!!!!!!
W sytuacji, w której możemy zapytać o wszystko, okazuje się, że nie ma o co zapytać!!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
szukasz gry viawww ? (http://www.es.cu.cc/)
TheSxW - The Shinov X Wakamane
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki